onsdag den 22. februar 2012

Det vælter ind med "lykkepiller"


Mit postbud har de sidste par dage været forbi med frø... Dog ikke frø jeg har købt! Men frø jeg har vundet og fået af skønne have-bloggere.

Den første var som tidligere nævnt fra Akelejer og andet hvor jeg fik disse fine fire frøposer - specialdesignet til give-away og alt muligt! Meget fornemt!!


Så faldt jeg over en blogger, der selv såede hosta! Jeg vil gerne supplere mine bede med en enkelt eller to krukker med hosta, så da hun skrev hun havde flere frø til interesserede sendte jeg da fluks en mail - det kan jeg se rundt omkring at andre også har - den grønne kuvert med sølvtusch-skrift har jeg da set et par andre steder også... Jeg har ikke sået endnu, så til da kan du følge hendes succes her.


I sidste uge var Signe fra Signes Vals så letsindig at nævne hun havde frø til den hvide lupin "Noble maiden" til overs... Jeg kan ikke stå for hvide blomster og ved LIGE hvor de skal bo... Derfor meldte jeg mig som interesseret - interessen var dog så stor, at hun blev nød til at trække lod... Men pokker om ikke jeg var med i den heldige pulje - igen :-D
IGEN med hjemmedesignet frøpose og kort...

Det ER da imponerende!!

Antallet af faste læsere på bloggen her, stiger stille og roligt... Det er lige ved jeg snart skal overveje en give-away selv...
Heldigvis høstede jeg i efteråret store mængder frø fra en mørkerød solsikke og ligeledes fra en 2½ meter høj solsikke... Kunne det være noget folk gad at vinde?

Jeg vil tilbage til min dyne og passe min lede forkølelse (influenza?) - men hellere nu end om 2-3 uger hvor jeg har besluttet det er FORÅR!!

Tilføjelse: solsikkerne hedder henholdsvis "Moulin Rouge" og "Skryscraber" - google dem eventuelt eller stay tuned for billeder :-)

Billede af Moulin Rouge, lånt på nettet - bliver en god meters penge høj og sætter flere blomster pr. plante.

9 kommentarer:

 1. Nogen gange kan man bare være heldig! Og du har så været det 3 gange i træk.. Så du må igang med frøsåningen :-)
  Hov - den der fra Signe vandt jeg da også nogle frø.. Må fluks en tur i postkassen :-) Jubii

  SvarSlet
 2. Selvfølgelig stiger antallet af faste læsere ;O)
  Godt at frøene kom frem. Man kan jo aldrig vide....
  Forleden fik jeg en sending tilbage. Postvæsnet havde sendt frøene til AFSENDER *blop*

  ps: hvis du vil have flere kommentare - så fjern din kodeords box GGGGGGGGGGG!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - har godt set folk har døjet med den - men havde ikke sat godkendelse til, så var ikke klar over den var sat til - den skulle gerne være fra igen...
   Flot PostDK.... Nej her nåede de heldigvis godt frem og venter på såning

   Slet
 3. Godt at se, at lupinerne kom frem :-)
  Det er i øvrigt mit første forsøg ud i hjemmelavede frøposer - men nu hvor skabelonen er lavet, er det jo rimelig nemt at skifte billede og tekst ud og bruge den igen og igen, når jeg får høstet flere frø :-)
  Held og lykke med alle dine frø!
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Kun første forsøg? Meget professionelt! Du har sans for det -
   Jeg må sige at dine og Susannes frøposer såsandelig giver Claus Dalbys poser kamp til stregen i mine øjne.
   Jeg skal vist i gang de to kommende weekender for alvor... Troede én plugg-box med plads til 49 planter ville være alt rigeligt... Meeen - den er ved at være fyldt...

   Slet
 4. Hej Mette
  Held og lykke med de mange frø, som du skal så. Det ser ud til, at du får travlt.
  VH Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, som alle andre haveejere har jeg frø til planter nok til at give den lokale planteskole kamp til stregen - og endnu mere nu, hvor jeg har vundet en del frø og fået diverse frø af min svigermor :-)
   Og en kollega har taget stiklinger af klatrehortensia til mig - herligt at bytte og udveksle erfaringer med andre have-glade :-D

   Slet
 5. Hej Mette

  Du er da bare super heldig, men naturligvis skal alt det held da lige krydres med en tur under dynen :o))Janteloven skal jo nok sørge for at få dig på plads igen, når nu frøposerne er ved at gro ind i himlen :o)

  SvarSlet
 6. Hej Mette :O)

  Tak for din besked :o) Jo, hvis nu der bliver give-away og du igen vinder, så får du vel også fornøjelsen af at ligge med snuden i vejret i påsken :o) Jeg håber nu du har det bedre, for du fortjener altså at komme ud i det dejlige vejr :o))

  SvarSlet