onsdag den 18. april 2012

Rettidig omhu

Jo... Det udtryk kan jeg vist godt tillade mig at bruge, efter dagens køb...

Jeg har igennem længere tid haft umådeligt svært ved at tage mig sammen til at passe mit studie (den klassiske "Jeg er snart færdig"-fælde...)

Derfor havde jeg lovet mig selv en osetur på planteskolen i dag, hvis jeg satte mig her til formiddag og øvede min SAS-programmering indtil armen sagde stop!

Det fik jeg gjort, så afsted på osetur. Jeg manglede egentlig ikke noget fra planteskolen, men der er så hyggeligt!

Men jeg fandt nu alligevel en sag eller to...

Nemlig de hvide perlehyacinter - med 10 potter for 40,-!!! Med 5 løg i hver potte, så skulle der til NÆSTE forår være et super grundlag for flotte, hvide perlehyacinter... De er som det ses tydeligt, ovre det for i år.
Jeg har været forelsket i dem længe, men jeg har syntes de var for dyre på en SU - men ca. 50 løg for 40,- det er alligevel nu billigt for hvide perlehyacinter. Og de breder sig jo dejligt hurtigt.

Vi kan også se frem til masser af tete-a-tete påskeliljer - for med 18 potter for 30,- sprang de altså i vognen...

Så I måske kan se, er dem jeg fik valgt mig er ikke alle ret langt fremme, så kan nyde påskeliljer længe endnu allerede i år - og til næste år er der lagt op til et tæppe af de ordinære netto-gule påskeliljer i haven...
Det er ikke min favoritblomst her om foråret, men jeg synes de hører til i haven og med minimum 54 løg (mindst tre løg pr. potte) for 30,- så måtte jeg altså slå til...

8 kommentarer:

 1. Det var da også noget af et scoop, du fik gjort der.Det er ik' så ringe endda - rettidig omhu og straks tænker jeg Hr. Møller, du ved ham med rederiet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er sandt - meget passende denne uge :-)

   Slet
 2. Gulerødder er gode. Det er nogle gode kup, du har gjort

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep - skal dog finde andre gulerødder snart - ellers får jeg hurtigt fyldt haven op når der til efteråret skal skrives speciale ;o)

   Slet
 3. Sikke et køb. Så mange løg er da ikke til at stå for.
  VH Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej - det er med at begrænse sig når man finder den slags tilbud...

   Slet
 4. Heldige asen :O Kan godt forstå du købte dem :) BILLIGT....mon man liiige skulle et smut ind til byen og se om de sætter tingene ned :)
  Go' dag til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. man kan jo ikke andet når de hopper op i ens vogn helt af sig selv ;o)
   Der er ihvertfald gode muligheder for gode kup hvis man affinder sig med først at få glæde af købet næste år
   Dog har jeg god glæde af tete-a-tete påskeliljerne - jeg fik gaflet 18 potter som ikke var ret langt fremme, så de lyser godt op i landskabet

   Slet