søndag den 8. april 2012

God påske


Et gammelt stakit behøver ikke ryge direkte på genbrugsstationen. Seks brædder a 1½ meter samt tre kortere og nogle søm - og vupti har man en bordplade til et plantebord... Tilsæt fars gamle arbejdsbukke og tadaa - et styk enormt billigt plantebord i god højde!

Det er også allerede taget i brug i drivhuset. Finten er at jeg jo selv kan bære rundt på det hvis jeg en dag vil stå på græsplænen i baghaven, i skuret eller i garagen - dertil kommer at nu har vi arbejdsbukke hvis vi engang får brug for dem og vi ikke lige kan låne naboens. Smart ikke!

I går satte jeg det så op i drivhuset og flyttede alle mine forspirede sommerblomster fra garagen til drivhuset. Garagen er ved at være kold og mørk i forhold til drivhuset, så de skal nok klare sig derude. Får vi nattefrost igen, har jeg en drivhusvarmer der brænder på lampeolie jeg kan tænde.
Der er fyldt godt op med ærteblomster, tagetes, zinnia, sølvblad og der er også sat dahlia til forspiring.

Disse to "Snowflake" som er hvide pom pom dahlia burde dog nok have været delt først... Især den i spanden til højre. Omkredsen på knolden gør at den knap kunne være i den gamle blomsterspand. Jeg var iøvrigt tæt på bare smide spanden ud, da det er en jeg har fået gratis på planteskolen i den tro den var tæt og dermed til at lave islygter i om vinteren - den er ikke tæt - men så var den heldigvis ideel til at forspire min enorme dahliaknold i.
Ikke en af mine overvintrende knolde er gået til. Enkelte af dem havde små knopper allerede, så det var vist på tide at få dem i noget jord.

Resten af påskesøndag skal bruges til at læse auktionsteori, afbrudt af en påskefrokost kun for min mand og jeg. Til gengæld kan vi smovse i vores livretter; laks, ørred og krebsehaler. I morgen til brunch hos nogle dejlige venner - og ja - det var så desvære påsken ´12! Næste år har jeg 7-9-13 ikke længere titel af studerende - så hvad skal vi mon SÅ finde på at lave i hus og have....

3 kommentarer:

 1. Auktionsteori... Altså selve titlen vil for mig gøre havearbejde langt mere attraktivt ;)

  God påske til jer begge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kigger bare forbi - du har jo adressen ;o)

   Slet
  2. Haha... Det er rigtigt nok ;)

   Slet