søndag den 25. marts 2012

Vendsyssel tur-retur!

Frem og tilbage er lige langt - men når der er 450 km hver vej så er man godt ør i hovedet...
Især når fredag eftermiddag og søndag eftermiddag bød på så lækkert vejr...

Men der var fødselsdag i Vendsyssel - både for svigerfar og veninden med hobby-bloggen
Så tager man jo gerne turen :-D Meeen - efter et par solide Bacardi Lemon & Sprite er jeg nu glad for jeg kunne have kontaktlinser i i dag, så den hårde forårssol kunne dæmpes lidt med solbriller - og så hjalp pit-stoppet på McD omkring Vejle også lidt på det hele ;o)

Og nu kan jeg nemlig løfte sløret for en overraskelse jeg kort omtalte for efterhånden længe siden... Veninden sendte mig for et godt stykke tid siden et link til de smukkeste zinnia... De kunne ikke opdrives på danske frø-web-shops så jeg bestilte nogle hjem fra Sverige - de blev sået og jeg købte to flotte krukker. Ideen var så, at frøene havde været så langt fremme jeg havde plantet dem over i krukkerne for hende, men altså - lærte igen man ikke kan planlægge så detaljeret når det kommer til spirende frø... Så hun fik en bakke med små spirer og to tomme krukker :-)

De ER da smukke - de hedder "Queen lime red". Jeg har naturligvis et par spirer selv også - de vil være smukke sammen med de lyserøde dahlia og liljer.

Vel hjemme igen skulle jeg naturligvis lige rundt i haven og se til det hele - om nu alt var vel. Og det må man sige det var...

De franske anemoner spirer på livet løs i drivhuset, så nu er det vist på tide de flyttes ud af drivhuset og ned på terrassen.


De røde tulipaner har blomstret nogle dage nu - de er virkelig glade at se på.

Snepryd som jeg også er stor, stor fan af blomstrer nu, men jeg har desværre ikke så mange endnu - men det kan jo komme.

Hækken grønnes for alvor.

Og fra svigermors have kom der en stor tue afblomstrede vintergækker med, så bestanden lige får et ekstra indspark til næste sæson. Svigermor fandt også to mindre kobberkar som hun ikke selv bruger - om ikke det var noget for mig?? JO da!

Jeg ved LIGE hvor de skal stå...
De skal pynte i indkørslen sammen med disse små, glade hornvioler. Det er så skønt at komme hjem til lidt liv og lidt farve i indkørslen :)


Jeg tror de vil passe godt ind i det røde/brune/orange gule farvetema jeg vil prøve opbygge derude!
Så nej, jeg har igen ikke lavet det store i haven - men jeg har nydt den, de få solskinstimer jeg har været hjemme i dag til det ;o) OG det tæller alligevel mest i min verden..........


Aaaaahhhh...........2 kommentarer:

 1. Det er tanken, der tæller, og jeg synes jeg fik den bedste gave.
  Havde slet ikke set det komme.
  Glæder mig SÅ meget til at plante dem i de flotte krukker.
  Tak fordi I gider køre helt herop.

  SvarSlet
 2. Flink svigermor du har.
  Flotte Zinnia.
  Det var noget af en tur du var på. Et stop på den gyldne måge ikke dårligt.

  KH Margrethe

  SvarSlet