søndag den 5. maj 2013

Min stakkels havemand...

...KNOKLER derud af på mine vegne...

Igår lørdag var der reserveret trailer så vi kørte ud efter stolper, rionet og stolpebeton i byggemarkedet. Men HOOOOLD nu op et helvede på jord, mildest talt! Folk parkerede ALLE mulige og Umulige steder, så det var nærmest umuligt komme rundt med en trailer - men det lykkedes.

Da vi nåede hjem, gik han straks igang med at bore huller til stolperne

Der støbes

Tid til at tørre

SÅ - næsten færdig - nettet skal bare lige fastgøres til stolperne, men så skal jeg forlade min plads på sofaen i en længere periode. (og jeg er pt. midt i et såkaldt "flare-up" grundet opstart af medicinsk overgangsalder som behandling for min endometriose, er jeg lagt ned med smerter og holder mig på sofaen, på trods af det gode vejr! ØV! )

Til slut et enkelt billede af en af mine klumper af perlehyacinter - jeg ved nogle haveejere er trætte af dem, men jeg ELSKER dem - de er så fine med deres små, blå perler og så er de jo budget-venlige - man har jo hurtigt mange af dem :-)5 kommentarer:

 1. Kære Mette,
  Først og fremmest rigtig god bedring! Og så til et måske dumt spørgsmål, men hvad vil I have til at gro op ad nettet? Det ser ihvertfald godt ud. Rionet har vi også i vores have, hvor der gror klematis og roser op ad.
  God aften,
  Kh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - paradoksalt man får det værre af sin medicin, men sådan er det desværre.
   Der er plantet en rose ved hver sin stolpe - det drejer sig om klatrerosen Arvensis Splendens - men fordi de nok næppe vokser så meget til i år, er der masser af ærteblomster og klokkeranker til spiring, så nettet kan blive den væk af blomster jeg drømmer om.

   Slet
 2. Rigtig god bedring!!
  Dejligt du har manden der for alvor kan tage fat - og med lækre resultater :-)

  Og perlehyacinter; dem kan man altså ikke blive træt af ... de er da SÅ skønne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og ja, uden ham var haven ikke halvt så dejlig som i dag, fordi han har været flittig til at grave og slæbe.
   Nej vel? Mit seneste indlæg er derfor kun med perlehyacinter og en enkelt almindelig en af slagsen :) Herlige blomster

   Slet
 3. God ide med nettet.. Vi skal ud og investere i et nyt stakit i weekenden, og Michael har i den forbindelse nedlagt veto mod klatreplanter på det, så jeg skal have fundet et sted til min clematis og lathyrus

  SvarSlet