søndag den 12. maj 2013

Årets indkørsel

Sidste år stod "den grønne rædsel" i vores indkørsel og samlede regnvand.
Jeg irriterede mig over at jeg skulle kigge på den dagligt, men omvendt var jeg glad for at have vand i indkørslen til de potter og krukker der stod derude...

Det så således ud, tidligt sidste år:

Jeg har ikke mange billeder fra indkørslen sidste år, fordi jeg ikke gad have den grønne tønde med på billeder. Da vi tømte den for vinteren, ville min mand lige vælte den ned - men *KNÆK* sagde det og et styks tønde var klar til genbrugsstationen!!

I år har vi derfor måttet investere i en ny regnvandstønde, men denne gang blev det en gammel vintønde, istedet for en grøn plastiktønde.
Det betyder nu, at regnvandsopsamlingen er meget mere integreret i mine krukker i indkørslen i år - og jeg bliver SÅ glad hver gang jeg ser det!


Der komme to meget store krukker yderligere, men de skal lige flyttes fra terrassen og til indkørslen - og det er ikke lige nogen man flytter - ikke før de lige er blevet tømt. I dag er planterne i de to store krukker plantet over i andre krukker og beholdere, så et lille skridt er taget. Meningen er at plante nogle dahlia i de store krukker - jeg har nemlig nogle ret store knolde.

I baghaven sker der også en smule. Nu er rionettet banket op på plads, og stauder er leveret fra staudefeen, Jeg vandt jo bl.a. en "buket-pakke" i et vædemål med min mand og har også bestilt en ;o) De blå phlox, geranium og iris planter jeg i krukker på terrassen, og de pink og lyserøde stauder kommer i beddet i baghaven.

Der skal nok blive godt fyldt op, og der er jo også sommerblomster i udestuen og garagen, der venter på at kunne blive plantet ud - men klog af skade fra sidste år, venter jeg altså så længe som overhovedet muligt, inden de små puslinger bliver plantet ud! Det passer nu også armen meget godt, at tage tingene så roligt som muligt. Jeg venter pt. på afgørelsen fra Kommunen om hjælpemidler, og har netop fået lavet funktionsattest som skal fastslå graden af mit mén. Selv om jeg godt ved armen er varigt skadet, så bider det sq alligevel hver gang jeg får en status-attest som fastslår:"nerveskaden er kronisk og funktionsnedsættelsen er derfor varig."

1 kommentar:

  1. Hvor jeg dog glæder mig til vinteren er over, og vi igen rammer det solrige forår - Så man kan komme ud i haven igen :) Så smukt arbejde du har fået lavet med din indkørsel <3 ... Stor inspiration.

    SvarSlet