tirsdag den 23. april 2013

Roser er røde, violer er blå...

Sådan da... De er mere lilla og roserne kan jo som bekendt have forskellige farver.

Roserne kom i jorden samme dag som de blev leveret  - min mand kunne godt se da han opdagede hvor dybt roser skal plantes, at det var godt han havde grebet spaden istedet for mig. Og roserne skyder som er de betalt for det - jo de skal nok trives i deres nye hjem lader det til.

Violerne breder sig for hvert år mere og mere i min græsplæne.

De er SÅ smukke og har den dejligste, sarte duft. De holder desværre ikke længe i en lille vase, men lidt har også ret - hvor end jeg gerne ville, kan jeg jo ikke ligge hele dagen på græsplænen med snuden i violerne ;o)Og så må jeg altså lige reklamere for en FANTASTISK mulighed her i kommunen - vores beholder til haveaffald er slidt i stykker så jeg klikkede ind på Københavns Kommune's hjemmeside for affaldsservice - og så læser jeg at der i villaområder kan være mulighed for at få udleveret en gratis kompostbeholder!
Den flinke medarbejder fortæller at den ER lukket således rotter nemlig ikke kan kravle i den - låg for oven og luge forneden at få komposten ud!
Så sådan en er på vej :D Stort!

6 kommentarer:

 1. Hej Mette.Ja det er godt at vi har vores stærke mænd til at grave.Har lige plantet både roser og clematis ved vores nye pergola-se mit nye indlæg.Og der havde jeg også brug for manden til ar grave.Dejlige violer du viser,og god aften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt vi har et par skovle til at styre spaden ;-D
   Ej pjat - det er en velsignelse at have en mand der gerne hjælper med det hårde arbejde

   Slet
 2. Se, DET er en blå farve, jeg kan gå ind for. Skønne billeder af dine violer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - synes mere de er lilla - men uanset hvad farve violerne har, er de dejlige

   Slet
 3. Flotte violer :) dejligt med kommuner, der gør lidt mere for at borgerne er/bliver miljø venlige :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig en avanceret kompostbeholder - med luftrør og ormebo under selve beholderen, så ormene kan kravle væk fra hård frost og voldsom varme

   Slet