tirsdag den 16. april 2013

Kugleprimula - en billedserie

Nu har det sidste indlæg jo ikke handlet om blomster...

Til gengæld har jeg lige været ude med liggeunderlaget og min makro-linse - for jeg KAN ikke stå for nærbilleder af blomster!!

Og ja - jeg skal arbejde mere med min optage-teknik - men jeg ER kun på hobby-niveau og jeg hygger mig - billeder kan altid komponeres anderledes, have fokus et andet sted osv. - men jeg synes kugleprimulaen er så smuk og der er jo perfekt vejr til at kravle rundt på sit liggeunderlag med snuden og linsen i græshøjde

Så her kommer en serie netop optaget idag....Og nå ja - katten var for en gangs skyld vågen...

6 kommentarer:

 1. Dejlige billeder af din smukke kugleprimula. Det er altid sjovt at lege med kameraet og nu kommer der masser af motiver ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør der nemlig - render utålmodigt rundt med snuden i jordhøjde og hepper på mine planter

   Slet
 2. Lyder som en skøn leg :-) Jeg holder også meget af at lege med kameraet og makrolinsen. Kender du fotobøgerne fra fotokæden Click? Jeg har lige fået to af dem i gave og den ene var netop omkring "Komposition" og den tygger jeg i gennem nu fra A til Z.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet - kender dem ikke så det vil jeg kigge lidt mere på
   Og ja - så længe man morer sig kan det ikke gå helt galt med kameraet

   Slet
 3. En gang om en millionmilliard år, når jeg har fået lavet haven som jeg vil, og der er kommet nyt gulv på i stuen osv vil jeg også gerne have et ordentligt kamera. Iphonen er ok, men dine billeder er bare bedre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - digitalt kamera ER også taknemmeligt på den måde man jo kan knipse fem gange og se resultatet straks - og på den måde få masser af skud og efterfølgende vælge de bedste af de bedste - men ja kameraet skulle trods alt gerne være lidt bedre end en iPhone trods alt ;oD

   Slet