lørdag den 2. marts 2013

Forspirings-sprint...

Normalt plejer jeg jo være godt med på forspirings-kanten...

Og i år har jeg jo købt klokkeranke som BURDE have været i gang allerede -

Kan de mon nå spire og vokse nok til, så de kan nå en blomstring i år, hvis jeg sår i næste uge?? Eller er løbet for klokkeranker i år mon kørt?

Nogen gode bud?

6 kommentarer:

 1. Ja du skal lægge dine frø i vand i 2 dage, derefter i jorden og sætte dem på et varmt sted, så skal du bare se løjer! Du er ikke for sent på den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - dejligt det ikke er for sent

   Slet
 2. Klokkeranker har jeg aldrig prøvet, så ....

  Tillykke med en veloverstået eksamen. Det må være skønt at være kommet godt igennem.

  Hvordan går det med armen - er den klar til det store så- og prikleræs?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja det var skønt, det tog lidt tid før det gik rigtigt op for mig det var den sidste...

   Armen træner jeg meget stille og roligt, jeg må ikke lave for mange gentagelser af risiko for at nerven sætter sig i klemme igen, og den er jo skadet så den kan ikke tåle mere.

   Så min såning bliver efter devicen "jeg når det jeg når" med højre hånd - det skal jo gerne være en hobby og noget rart at gå i haven og så og pusle :)

   Slet
 3. Jeg har heller ikke sået mine klokkeranke frø endnu, men jeg regner med at lægge dem i vand idag. Da vi for et par år siden var på klokkeranke kursus hos CD, startede vi først i begyndelsen af marts, så det kan sagtens nås endnu ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja - jeg må da ind og læse hans klokkeranke-skole - huskede det bare som det var i februar den kørte, og alle steder kan jeg jo læse at klatreplanter skal have så lang vækstperiode som muligt...

   Pøj pøj med dine!

   Slet