torsdag den 31. maj 2012

En blandet landhandel

Jeg er ikke så struktureret i dag, da jeg ligger brak med migrænelignende hovedpine efter massage og fysioterapi i går.

Billederne er således ikke helt "friske" som jeg ellers plejer, men fra sidste uge og det er lidt en blandet landhandel - men sådan ER min have lige nu - der er lidt af det hele - og samtidig ingenting. For det meste er plantet lidt på må og få og en del er kommet tilfældigt.

Så som disse digitalis der har sået sig selv. Vi bemærkede heldigvis godt bladene sidste sommer og lod dem være. Så nu blomstrer de så fint.Denne klematis bliver ved at overraske mig - det var en vi købte i Sverige i 2009 og hvert år tror jeg den er død - og hvert år skyder den og blomstrer smukt. Den er ikke ret høj - max en meter men den står så yndigt med de grønne striber på kronbladene. En hårdfør lille dame.


Disse damer er ikke så hårdføre - de er nærmere som hysteriske teenagere - men det ved de fleste havefolk jo. Det er to pæoner jeg købte i netto det første år vi boede her. En smule hårdføre er de dog nok for de var egentlig blevet smidt ud af en hjælpende havenisse, der troede de var døde. Vi plantede dem alligevel - og nu - ENDELIG endelig endelig står de med fire blomsterknopper hver... Jeg venter spændt på at de folder sig ud.


Og så er der blåbær på vej..... Sidste år begyndte de tre buske for alvor at give bær, så jeg har høje forventninger til i år - MUMS!


Nu vil jeg pleje mit hoved, og håbe næste indlæg bliver en smule mere struktureret... 

3 kommentarer:

 1. Din blandede landhandel er vældig smuk og frodig.
  God bedring :O)

  SvarSlet
 2. Mum´s blåbær ;D
  God bedring til dig.

  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin din klematis. Og skønt at den ikke bliver højere. Du har vel tilfældigvis ikke gemt skiltet? Jeg synes nemligt, at jeg sagtens kan bruge en lille én til at fylde ud i espaljet forneden, hvor der snart blomstrer en høj én af slagsen.
  God bedring

  SvarSlet