søndag den 15. december 2013

Wrooom...

Der er fart over feltet på min kalender SKAL jeg da lige love for...

Knap havde jeg afleveret specialet, før det gjaldt forsvaret.
Forsvaret kom, blev overstået  Og *puf* - nu er jeg sådan set cand.polit!!

Så ventede ledigheden og tid til ALT det jeg havde forsømt i en meget lang periode... Og dog - for jeg blev tilbudt et free lance job, og der gik ikke tre dage fra forsvaret, til jeg startede på det.

Det er dog "kun" free lance, så det optager ikke alle mine dage, men de der ting jeg havde forsømt, er der pludselig ikke helt så meget tid til, som forventet.

Så nogle ting har ligget ret langt nede på to-do listen. Så som julepynt og blog.

Der er dog gang i en adventskrans. Selve kransen har jeg ikke selv bundet, men resten er eget "design"
Her i tændt udgave fra sidste søndag.

I dag skal vi ud og købe juletræ, og mon ikke der også bliver tid til at få hængt lidt mere julepynt op. Pga to meget legesyge killinger, bliver det dog nok lidt begrænset - og juletræet gør vi fast til en væg, så de ikke får det væltet - for de kommer til at kravle i det - det er sikkert og vist. Vi skal nemlig holde jul her hos os i år. Mine forældre og min bror og selvfølgelig min mand og jeg. Vi har holdt jul her før, bare os to, men det er første gang vi er mere end to, her hos os juleaften. Det glæder jeg mig rigtigt meget til.

I indkørslen står der også et par dekorationer - på det eneste billede jeg har fået taget er de ikke helt færdige endnu, der mangler et stykke julepynt og en sløjfe - måske jeg får taget mig sammen til at tage billeder senere.

Ideen er tyvstjålet fra min lokale planteskole. Jeg havde både kogler, mos, krukker og bånd, så købte bare de to hjerter at stikke ned i. Nemt og billigt.

Men drømmene om næste års have er så småt ved at spire. Frøkatalogerne begynder at komme...

Der er ikke noget som det første frøkatalog, der kan sætte gang i drømmene om et hav af duftende ærteblomster....
Aprospos ærteblomster - de bør jo ikke stå i samme jord, to år i træk, men hvis nu der gødes rigtigt godt - mon så ikke det går?

Men rigtig glædelig 3. søndag i advent...
Må se, om ikke jeg kan opprioritere bloggen en smule mere, for der er jo stadig lidt gang i haven, pga det milde vejr.

2 kommentarer:

  1. Tillykke med den nye titel og job :-)
    Nu sidder jeg og bliver misundelig, jeg har endnu ikke fået nogle frøkataloger!
    God aften

    SvarSlet
  2. Stort tillykke med din nye titel - hvor må det være dejligt at være færdig. Og utroligt flot, at du allerede har fået job - også tillykke med det. Så kan du slappe af i julen uden at have et ansødningskrav hængende over hovedet - herligt.

    SvarSlet