fredag den 28. december 2012

En rose så jeg skyde...

Dette er en af de smukkeste salmer jeg ved.
Jeg elsker den så højt, vi måtte synge den til vores bryllup - og vi har bryllupsdag i september... Ikke just sæson for den salme...

Jeg har jo netop haft fødselsdag, og jeg har hele året drømt om at etablere et nyt bed i baghaven, så jeg kan få en "mur" af roser.

I fødselsdagsgave fra mine forældre, min lillebror og min farmor fik jeg penge til materialerne (dvs. både stolper, rionet og ikke mindst selve roserne - de kunne ikke få pakket rio-nettet ind ;-D)  og "gavekort" til hjælp. Hurraaaaaaaaaaaaa - NU skal jeg endelig have min Madame Alfred Carriére klatrerose - og måske et par mindre roser i bunden. Måske endda frøken Archiduchesse Elisabeth d'Autriche...

Jeg er klar over Madame er en bred dame, men jeg planlægger nu alligevel at plante en i hver ende af nettet, så hun kan dække smukt af for stolperne og så der er grene nok at flette ind i nettet.

Jeg har fødselsdag juleaften, så en af mine julegaver holdt sig til rosen-temaet - jeg fik nemlig bogen "Roser til altaner, terrasser og små haver"


Det er en skøn bog - men man får jo trang til at eje hver og en af roserne - så på den måde er den altså ikke så ideel til den lille have ;o)

2 kommentarer:

  1. Sikke en skøn gave, som netop vil være med dig fremover. Elsker når havens indbyggere har en historie at fortælle - vi har en del roser fra bryllupsgavekort, træer fra mærkedage og staudeforæringer. Gør det om muligt endnu bedre at træde ud i haven og blive mindet om alle disse særlige dage også.

    Mange hilsner og dejlig aften fra
    Katinka

    SvarSlet
  2. Hvor lyder det bare som en skøn gave, lige efter min smag.

    SvarSlet